Sunday, April 17, 2011

pening lalat..hihi

Assalamualaikum

Hai kengkawan.ase lame dah aku tak update blog nie.biase ar aku sibuk ngn kje.skrg aku tgh belajar nak format komputer..agak memeningkan gak lah..huhu.paling susah mase nak cari driver.upenya nie lah gunanya driver..hahah.brulah aku tahu,betapa susah sikit ar(bagi yg tak pandai mcm aku..hihi)nak cari driver.Driver aku lak entah mane aku letak..hahahah..padah..padah..Dulu aku main antar kedai je.jns pemalas nak wat kan.skrg bru lah nak belajar format sendiri..
               Susah2 gak,alhamdulilah dapat gak ar aku format 1 komputer jenis Dell, tu pun 2 hari bru aku siapkan.sekarang aku tgh format komputer jenis HP lak.agak penat,pening lalat..huhu sb nak cari driver.ingatkan nak backup tp tak leh lah pulak so kna ar cari kat internet.Tp betul2 mencabar asenya bila download slow sgt,almaklumlah aku guna broadband jns yg slow cam kekura..hahahah.Sabau..sabau dah nie..Masih dlm proses nak siapkan nie..hihi..cayok..cayok...cbe jaya..yeayyyy..

1 comment:

  1. bgs2....teruskan useha anda...peace no war...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...